Vrouwelijke en Scandinavische stijl

Sorgenfri-Sylt

Sylt, eiland in de Noordzee, is de thuisbasis van het meest noordelijke Duitse kledingmerk, Sorgenfri.

De collectie is geïnspireerd op de verfijnde en frisse kleuren van het noorden en vertegenwoordigt de vrouwelijke en Scandinavisch-romantische stijl. Alle jacquard-ontwerpen en alle prints zijn exclusief gemaakt door ons ontwerpteam. Er wordt veel waarde gehecht aan het gebruik van natuurlijke materialen, synthetische vezels worden alleen gebruikt als het een meerwaarde biedt voor onze klanten.

Elke stijl van Sorgenfri wordt in kleine oplagen geproduceerd en 90% van de collectie wordt in Europa gemaakt.

“Maybe she is a bit shy but don’t be mistaken, she knows exactly what she wants”.

Lykka du Nord

en eigenzinnig merk met frisse dessins en kleurrijke exclusieve prints. Duurzame en eerlijke productie in Europa. Jurken, rokken en shirts zijn gemaakt van een materiaalmix bestaande uit 47,5% bamboe, 47,5% katoen en 5% elastaan.

Samen de toekomst in LYKKA wil de komende jaren graag innovatief, duurzaam en bewust groeien en vrouwen de kans geven om kleurrijke en duurzame mode te dragen die met veel liefde is ontwikkeld.

“Elegance is the only beauty that never fades away”

Tijdloos met een uniek karakter

Lavandera

Lavandera is een Spaans merk met een geheel eigen stijl die het unieke karakter van het merk bepaalt. Al meer dan 14 jaar omarmt ontwerpster Mónica Lavandera het idee van een continue collectie waarbij de tijdloosheid van kleding afhankelijk is van de drager in plaats van voorbijgaande trends. De kledingstukken zijn gelabeld met een serienummer, wat betekent dat de klant weet hoeveel kledingstukken van een bepaald model er zijn gemaakt.

“We do simple garments that are not so simple to do”

Basics die meer zijn dan basic

JNSQ

JNSQ is een jong Belgisch merk met een makkelijk te dragen collectie voor alle gelegenheden met basics die meer zijn dan basic, het zit ‘m in de details. Met levendige kleuren voor een stijlvolle look of mix en match met colorblocking items. JNSQ is aan de ene kant een heel minimalistisch merk en aan de andere kant heeft het een speelse en krachtige uitstraling. Wat duurzaamheid betreft heeft JNSQ een duidelijke missie: Onderdeel zijn van een duurzame en verantwoorde mode-industrie waar we trots op kunnen zijn.

“It has a certain je ne sais quoi”

Natuurlijke materialen, perfecte pasvorm

Clumpy's Fashionclogs

Clumpy’s zijn prachtige, hippe, vrouwelijke klompen. Een zomerse luchtige sandaal, een comfortabele boot of een heerlijk warme laars. Elk seizoen heeft haar eigen favorieten. Voor de productie van Clumpy’s gebruiken we natuurlijke materialen. Het Europees volnerf rundleer in de meest prachtige kleuren en prints.

De sterke populieren houten zool met rubberen tussenstuk wat zorgt voor optimaal loopcomfort. Alle gebruikte materialen zijn ademend wat het draagcomfort nog verder versterkt.

Naast 5 basis kleuren die permanent in het assortiment zitten, werken we elk jaar met diverse aanvullende trendkleuren. Hierdoor zijn de mogelijkheden oneindig.Clumpy’s worden geproduceerd door Gerla Products/Neskrid B.V.

“A woman carries her clothes. But the shoe carries the woman”

BeHonest keurmerk

De Reuver Knitted Fashion

Een 100% Nederlandse breifabriek dat is De Reuver in Boven-Leeuwen!

De gebreide producten van De Reuver Knitted Fashion worden duurzaam en verantwoord geproduceerd. Er wordt enkel geproduceerd met kwalitatief hoogwaardige garen de restproducten worden gerecycled, zodat daar vervolgens weer nieuwe artikelen van geproduceerd worden.

Het BeHonest keurmerk toont hoe heel bewust wordt om gegaan met kwaliteit en duurzaamheid en laat zien wie de kleding en accessoires maakt.

“Knitted Fashion is a way to say who you are without having to speak”